torsdag 26 februari 2009

sol, smutsiga fotter och avocadomackor

ja, det ar ungefar sa vara dagar ser ut nu.
vi borjar varje dag kl halv 6, sjukt tidigt och inte direkt den tid man ar van med efter 5 manaders semester. men sa ar det om man vill tjana pengar. sen aker vi runt med dan the man massa timmar. jag, max och han ar ett sa kallat team, men det marks inte for han ar lite dum i huvudet och vi fattar mer an honom. han ar aven lite over oss sa att saga, vilket han ofta forsoker poangtera utan att verka for overlagsen. (det funkar inte)

vi gar runt dar i solen och blir asbruna i ansiktet, medans brannan for ovrigt forsvinner! sorgligt men sant. det ar asjobbigt ibland, men oftast rullar det pa ratt bra. det ar mest mordargatorna pa typ 200 bocker som suger, men sana ar det bara 1 om dagen hogst.
och eftersom vi ar coola backpackers har vi bara tofflor och liknande skor, vilket gor vara fotter totalt svarta nastan. eller ok vi har converse ocksa, men alla som ager sana vet hur fotterna kanns efter x antal timmar.

nar man har noll energi kvar och bockerna flyger hit och dit istallet for dit dom ska (till dorren) sa far vi antligen lunch! avocadomackor och en banan. ja vi har utvecklat vissa rutiner, varfor andra pa nat som funkar. om vi har tur sa har bockerna lett oss till affarer och da far man aven en mars!

efter jobbet sa dor alla, de enda samtal vi har ar i princip om roliga manniskor vi delat ut bocker till eller sant som har hant under dagen. efter middagen blir det tv, jag foljer biggest loser australia stenhart. nar klockan blir 22 far vi antligen sova, det kanns helt underbart. sen gar det nagra timmar i somn innan allt borjar om igen.

sa har har det hallt pa i 6 dagar nu, om 2 dagar till far vi antligen sova ut! woho, da ar det toves fodelsedag ocksa sa vi far antligen supa och dacka som normala manniskor!

trots dessa dagar sa trivs vi anda hur bra som helst, latt vart allt slit sen nar vi far aka ivag och gora klart bussresan. da blir det skydiving, vinprovningar och allt annat som vi drommer om nu. imorgon far vi forsta lonen som banar vagen for resan ocksa. 700 dollar, tack!

1 kommentar:

Anonym sa...

fan för er, vad ni tjänar pengar. får ångest jah