onsdag 11 mars 2009

livet i adelaide

Nu ar vi alltsa i adelaide. staden som ar "liten" eftersom den bara ar lite storre an stockholm. hitills har det varit ratt handelserikt har. vi anlande kl 6 pa morgonen och hosteldorren var last... vilekt resulterade i en timmes vantan, och efter en 9 timmars nattbuss ar man ratt sliten och vill bara sova, sa det var drygt.

sen nu idag hande en otroligt rolig men underlig sak. tove vaknade och markte att hennes nytagna orhange i orat var borta.. efter att ha kant lite markte hon att det inte var helt borta, bara invaxt i sjalva halet! helt sjukt, under natten har alltsa hennes ora i princip atit upp hennes orhange. valdigt intressant. sa hon bokade tid hos en doktor, men nagra timmar senare. sa hon hann med varan GRATIS chokladprovning vi gjorde idag forst. helt underbart! en kvarts tur dar de visade hur man gor choklad, foljt av gratis smakprover. trots det sa kopte vi anda saklart lite med oss darifran, dock det billigaste.

pengarna har borjat flyga bort, jag inpulskopte aven en vaska idag... lite onodigt kanske i vissas ogon, men latt vart! alskar'n.

btw har det blivit varmt igen, score! idag var det 29 grader och sol, underbart. sa nu blir det strandliv snart igen. woho!

3 kommentarer:

Anonym sa...

chokladprovning det låter underbart gott synd att man inte kan få en smakbit den har liksom smält bort innan vi träffas
att jag inte blev förvånad över väskan
puss och kram från mamma

Anonym sa...

haha säger detsamma som mamma eva, var det en samma upplevelse som med den grå väskan? lever den fortfarande?

hanie sa...

haha smalt bort? den har redan aitits upp kan jag meddela.

nja inte samma upplevelse, men nastan. hittade en vaska i thailand som blev en storre upplevelse an kinavaskan, sa den ar inte san hit just nu, haha. men ja den lever, jag anvander den flitigt, den ar ofta mitt handbagage t.ex