söndag 8 mars 2009

crown

- Sam har last sig ute, och har bokat ett rum pa crown for natten, vill vi komma dit och dricka vin, kolla pa en av hennes 3 tv-apparater och hanga? (max ringer med den underbara nyheten)

vi fick alltsa for en kvall vara asrika och dricka vin ur fina, riktiga vinglas istallet for muggar.
helt underbart! Sam ar alltsa var aussie-van som tjanar tillrackligt mycket for att ha rad med detta dromrum. jag och tove blev helt lyriska nar vi sag heltackningsmattan, de sma sygrejerna och allt annat man fick med det dar rummet. aven de 3 tvapparaterna kandes valdigt lyx, varav en var vid badkaret. nar man kommer fran att ha bott pa hostel i massa manader med 38904 andra personer sa var det har verkligen dromlandet nr.1.

vinet var forstas fortfarande asackligt eftersom det var vi som stod for det. men anda, det var tillrackligt gott for att vi skulle fa i oss sa pass mycket att det rackte till ett framforande av barbie girl pa hostelbaren senare pa natten. ett upptradande som inte rackte hela vagen till vinst, men till en gratis ol. woho!

imorgon aker vi pa en veckas resa till adelaide. dar hopaps vi pa sol, for har borjar det bli host och vi fryser som fan. jag kopte till och med en halsduk haromdagen sa nu ar det inte varmt och skont langre.

5 kommentarer:

Anonym sa...

hej hjärtat
va sägs om tröjan som du fått lära dig att alltid släpa på har du fått användning för den nu då
puss från mamma

hanie sa...

haha ja den anvander jag flitigt!
men idag var det faktiskt asvarmt antligen, sa nu fick vi sola lite igen.

Cicci sa...

Hej, hej!
Så lyxigt du ska tycka att det är hemma när du väl landar här. Bortskämd med eget rum och full service om jag känner mamma och pappa rätt.
Kramiz

Anonym sa...

hahah tröjan... hänger den fortfarande alltid med, överallt? gullis

hanie sa...

ja jag forvantar mig verkligen lyx! frukost pa sangen osv, allt det ;)
nej den har lagts ner nu igen nar det ar sol. men vi hade en hemsk period med typ 23-24 grader bara, da javlar var den med